Speed-O-Print Drukkerij

Speed-O-Print werkt vanuit de binnenstad van Amsterdam. Wij helpen u met het vervaardigen van hoogwaardig drukwerk. Onze klanten willen hoge kwaliteit drukwerk, korte lijnen en uitstekend oplossingen. We gaan ook graag voor u aan de slag!

Met fraaie drukwerkproducties maakt u uw bedrijf onderscheidend. Wij verzorgen uw complete huisstijldrukwerk, altijd snel en met de meeste aandacht en prima prijzen uiteraard. Voor al uw print- en drukwerk van zwart-wit tot full colour. En, zoals de naam al zegt: zeer korte levertijden.

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Drukwerk van de hoogste kwaliteit met snelle levertijden. Wij helpen u met efficiënte drukwerk oplossingen vanuit drukwerk centrum Amsterdam. Wij gebruiken uitsluitend de meest milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en poetsdoeken die hergebruikt kunnen worden. Onze specialisaties zijn:

  • Offset drukken
  • Digitaal printen
  • Scannen en kopiëren

Professioneel Drukwerk

Offset drukken van: huisstijlen: briefpapier, enveloppen, flyers, brochures, jaarverslagen, geboortekaartjes, kerstkaarten, tabbladen, etiketten enz. op alle soorten papier.

Maar ook printen en kopiëren in zwart/wit en full colour tot een formaat van 48×33 cm en gramsgewicht van 256. Ook scannen naar email en cd en printen van naw gegevens.

drukpers2

drukpers4

drukpers3